Podrobnosti o piatkovom proteste o 11:00 v Martine

Prípravný výbor občianskeho združenia oznamuje, že termín začiatku protestného zhromaždenia bude o 11:00. Miesto zhromaždenia je pri budove pobočky Úradu pre reguláciu sieťových odvetví na ul. Pavla Mudroňa 45 v Martine. Organizátorov nájdete podľa červenej pásky alebo oranžovej vesty.

Okrem samotného zhromaždenia môžte tento čas využiť aj na odovzdanie vašej žiadosti o začatie správneho konania vôči vašej distribučke. Vzor žiadosti je tu: sapi.sk/dalsia-legislativna-aktivita-pouzitelna-kazdym-vyrobcom…. V kontaktoch SAPI nájdete aj komu volať alebo mailovať ako potrebujete poradiť.

Na viacerých slovenských weboch je tlačová správa SAPI, že EK (presne DG for Energy) zaháji vyšetrovanie Slovenska (SME.sk, VEnergetike.sk, Energia.DennikN.sk, …), len prosím vás nepodľahnite mylnému pocitu, že „teraz to má v ruke Brusel a on to za nás vyrieši“. Pokiaľ sa sami nezačneme dobíjať o svoje práva, tak nám ich iný nebude nosiť na podnose.

Ako už odznelo – pripomeniem – toto sa netýka len 1 200 výrobcov, ale všetkých. V ďalšom období si môžu na vás vymyslieť iné zneužitie zákona. A nič iné ako zneužitie zákona to nie je. A ak sa k tomu odhodlali raz – čo im bude brániť to inde a inak zopakovať?

2 odpovede na „Podrobnosti o piatkovom proteste o 11:00 v Martine“

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.